Kaymakam ve Başkan 100. yıl için daldı;

Kaymakam ve Başkan 100. yıl için daldı

Balıkesir’in Gömeç ilçesinde Kaymakam Mehmet Şirin Altay ile Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, Cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla dalış yapıp, su altında Türk bayrağı açtılar....


Gömeç Kaymakamı Mehmet Şirin Altay ile Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılı dolayısıyla anlamlı bir etkinliğe imza attı. Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ait Gömeç Dalış Köyü’nde, eğitmen Mehmet Yılmaz Tabanlı’nın nezaretinde gerçekleşen dalışta Kaymakamı Altay ve Belediye Başkanı Himam’a İlçe Jandarma Komutanı Onur Özdemir, İlçe Emniyet Amiri Erdal Coşan ve gönüllü vatandaşlar da eşlik etti. Dalış yapan Kaymakam Şirin ve Başkan Himam, su altında Türk bayrağı açtılar.


KAYMAKAM: CUMHURİYET HER YERDE

Dalışın ardından açıklama yapan Kaymakam Altay, "İlk kez su altına yönelik dalış yapıyorum. Ama bizim için asıl heyecan Cumhuriyet'in 100. yılında böylesi bir etkinliğin parçası olmaktı. Belediye Başkanımızın da katılımıyla bu güzel dalışı gerçekleştirdik. Cumhuriyetin, Anadolu topraklarında yerin altında ve yerin üstünde her yerde var olduğunu bu etkinlikle gözler önüne sermek istedik. Çünkü bize göre; ulusal birlik ve beraberlik halinde 100. yıl dönümünü kutladığımız Cumhuriyet her yerdedir. Bunu vurgulamak için de suyun altında şanlı bayrağımızı büyük bir gururla açtık" dedi.

"İLELEBET PAYİDAR KALACAK"

Gömeç Belediye Başkanı Mehmet İrem Himam ise, "Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk 100. yılını kutlamanın heyecanıyla bu dalışı gerçekleştirdik. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Cumhuriyet, ilelebet payidar kalacak" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum