Yangın bölgesinde inceleme yaptı;

Yangın bölgesinde inceleme yaptı

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Gelibolu ilçesinde meydana gelen ve ekipler tarafından kontrol altına alınan orman yangını bölgesinde inceleme yaptı. Yangından etkilenen vatandaşları ziyaret eden Aktaş, "Zarar gören vatandaşlarımızın yaralarının en kısa sürede saracağız" dedi....


Çanakkale'de dün başlayan ve rüzgarın etkisiyle büyüyen orman yangını karadan ve havadan müdahale ile kontrol altına alındı. Orman yangınından etkilenen Gelibolu ilçesine bağlı Ilgardere ve Pazarlı köylerini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, bölgede incelemelerde bulundu.


"HER DAİM YANINIZDAYIZ"

İl Tarım ve Orman Müdürü Nazan Türkarslan'ın da bulunduğu ziyarette Vali Aktaş, köy sakinleriyle bir araya gelerek, sorun ve taleplerini dinledi. Vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Aktaş, "Devletimizin her daim vatandaşlarımızın yanındadır. Zarar gören vatandaşlarımızın yaralarının en kısa sürede saracağız" diye konuştu.


HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Orman yangınında zarar gören alanlarda yaraların sarılması için Orman Bölge Müdürlüğü,  İl Özel İdaresi, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından enkaz kaldırma ve hasar tespit çalışmaları hızla devam ediyor.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum