Vali, Meclis Başkanı Kurtulmuş'a brifing verdi;

Vali, Meclis Başkanı Kurtulmuş'a brifing verdi

Trabzon Valiliği'ni ziyaret eden TBMM Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Vali Aziz Yıldırım'dan kentte yürütülen yatırımlar hakkında brifing aldı....


TBMM Meclis Başkanı Numan Kurtulmuş, Trabzon Valiliği'ni ziyaret etti. Kurtulmuş'u, Valilik girişinde Trabzon Valisi Aziz Yıldırım ve il protokolü karşıladı. Valilik Şeref Defteri'ni imzalayan Kurtulmuş, makama geçerek Vali Yıldırım’dan Trabzon'da yürütülen yatırımlar hakkında brifing aldı.


Kurtulmuş'a AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu,  Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, AK Parti Ordu milletvekilleri İbrahim Ufuk Kaynak, Mustafa Hamarat, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu da eşlik etti.


"ÖNCÜSÜ SİZLER OLACAKSINIZ"

Kurtulmuş, daha sonra Vali Aziz Yıldırım ile birlikte Karadeniz Teknik Üniversitesi 2023-2024 yılı akademik açılış törenine katıldı. Açılış töreninde “Türkiye’yi yarınlara taşımak” adlı bir sunum yapan Kurtulmuş,“1955’te Türkiye’ne 4 tane üniversitesi vardı, bugün 208 üniversitesi var. Bugün Türkiye’nin 7 Milyon üniversite öğrencisinin olduğu büyük bir eğitim kadrosuna sahibiz. Ayrıca böylesine önemli bir başarının daha ileri gitmesi, sayısal olarak elde ettiğimiz bu gelişmenin bilimsel alanda artarak devam etmesini sağlamak hepimizin vazifesi. Hepimizin üzerine düşen sorumluluk, sayısal olarak elde ettiğimiz bu başarıyı kalite olarak daha ileri götürmek. Çok önemli bir dönemden geçiyoruz. Türkiye olarak da çok büyük bir geçitten geçiyoruz, dönemin içerisindeyiz. Hızlı ve bütün alanları etkileyen bilişsel gelişmelere karşı karşıyayız. Sadece yapay zekanın sadece blockchain teknolojisinin ya da birçok alanda karşımıza çıkan yüksek teknoloji alanındaki uygulamaların, nasıl alışılmış olan yapıları hızla değiştirdiğini hep beraber şahit oluyoruz. Yakın gelecekte dünyada hakkaniyete, adalete, insanlığa ait yeni sistem kurulacaktır. Bunun öncüsü de Türkiye olacaktır, sizler olacaksınız" dedi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum