Sinop'ta özel bireyler için 'mutlu' bir gün;

Sinop'ta özel bireyler için 'mutlu' bir gün

Özel gereksinimli bireyler için hazırlanan "Sinop’ta Özelim Mutlu Çarşamba Günleri” projesinin açılışına katılan Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Özel yavrularımızın sosyalleşmelerini sağlayacak imkanlar sunmak asli görevimiz" dedi....


Sinop Valiliği tarafından hazırlanan ve çeşitli kurumların desteğiyle uygulamaya konulan Sinop'ta Özelim projesi devam ediyor. Proje sayesinde özel gereksinimli bireyler, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif etkinliklere katılıyor.

YOĞUN KATILIM

Bu kapsamda Gazi Çelebi Spor Salonu’nda  gerçekleştirilen “Sinop’ta Özelim Mutlu Çarşamba Günleri” projesinin 2023 yılı açılış törenine Vali Dr. Mustafa Özarslan ve eşi Reva Beray Özarslan, protokol üyeleri ve eşleri, özel gereksinimli bireyleri ve aileleri katıldı.


"GÖZLERİNDEKİ O MUTLULUĞU GÖRÜYORUZ"

Törenin açılış konuşmasını yapan Vali Özarslan, "Özel çocuklarımızın ve gençlerimizin heyecanla beklediği Mutlu Çarşamba Günleri başlıyor. Evlatlarımızın gözlerindeki o mutluluk ışığını,  yüreklerindeki heyecanı görüyoruz. Bu gün sizlerle, eğlenmeye, öğrenmeye geldik. Özel yavrularımızın  anne ve babalarının geleceğe güvenle bakabilmelerini, çocuklarımızın sosyalleşmelerini sağlayacak imkanlar sunmak asli görevimizdir. Sinop’ta Özelim Projesi evlatlarımızın  spora, sanata, sosyal ve kültürel faaliyetlere olan ilgilerinin artmasını sağlayacaktır” diye konuştu.


Özel bireylerin etkinliklerine ve oyunlarına eşlik eden Vali Özarslan ve eşi Reva Özarslan, Sinop’ta Özelim projesinin özel gereksinimli bireylere ve ailelerine hayırlı olması temennisinde bulundular. 

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum