"En kaliteli hizmet için gayret ediyoruz";

"En kaliteli hizmet için gayret ediyoruz"

Köy ziyaretlerine devam eden ve vatandaşların taleplerini dinleyen Kilis'in Polateli Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, "Vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alması için devletimizin bize sunduğu imkanları en iyi şekilde değerlendirme gayreti içindeyiz" dedi....


Polateli Kaymakamı Mehmet Sadık Kılıç, vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlemek ve ihtiyaçları yerinde tespit etmek amacıyla Eğlen, Kızılgöl, Polatbey ve Ömercik köylerini ziyaret etti. Ziyaretlerde Kılıç'a, İlçe Jandarma Komutanı Veli Türk, İlçe Emniyet Amir Vekili Seçkin Kaya, İlçe Yazı İşleri Müdürü Nuri Yılmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Mustafa Zateroğulları ve İlçe Tarım ve Orman Müdür V. Ömer Murat Kavuşturan da eşlik etti.


 TALİMAT VERDİ

Vatandaşlarla bir süre sohbet ederek, onların taleplerini dinleyen ve muhtarlardan köylerin genel durumu hakkında bilgi alan Kaymakam Kılıç, ilgili kurum müdürlerine iletilen taleplerin değerlendirilmesini ve takip edilmesi talimatını verdi.


"SIK SIK ZİYARET EDECEĞİM"

Köy ziyaretleriyle ilgili konuşan Kaymakam Kılıç, "Köy ziyaretlerimiz kapsamında başta muhtarlarımız olmak üzere tüm vatandaşlarımızla her fırsatta yan yana geliyoruz. Onların taleplerini ve sorunlarını yerinde tespit ediyoruz ve çözüm önerileri konusunda istişarelerde bulunuyoruz. Vatandaşlarımızın daha kaliteli hizmet alması için devletimizin bize sunduğu imkanları en iyi şekilde değerlendirme gayreti içindeyiz. Vatandaşlarımıza her zaman yanlarında olduğumuzu ve devletimizin kapılarının onlara daima açık olduğunu söylüyoruz. Köyleri sık sık ziyaret edeceğiz" diye konuştu.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum