KYK yurdunda akşam yemeği;

KYK yurdunda akşam yemeği

Üniversite öğrencilerini kaldıkları yurtlarda ziyaret eden Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, akşam yemeğini sıraya girerek aldı ve öğrencilerle birlikte yedi. Yemeğin ardından Vali Kumbuzoğlu, öğrencilerin taleplerini dinledi....


Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Erkek Öğrenci Yurdu'nu ziyaret etti. Yurtlarda kalan öğrencilerle bir süre sohbet eden Vali Kumbuzoğlu, daha sonra yurt binalarını gezerek; odalar, sosyal aktivite bölümleri, yemekhane gibi bireysel ve toplu kullanım alanlarında incelemelerde bulundu. 


"NOTLARIMIZI ALDIK"

Vali Kumbuzoğlu, yemekhanede sıraya girerek, yemek aldı ve öğrencilerle birlikte yedi. Yemeğin ardından Vali Kumbuzoğlu, öğrencilerle birlikte çiğköfte de yedi. Öğrencilerle sohbet eden Kumbuzoğlu, talepleri tek tek dinledi. Kumbuzoğlu, "Gençlerimize misafir olduk. İstek ve ihtiyaçlarını sorduk, notlarımızı aldık. Bir dahaki ziyaretimize kadar hepsini karşılayacağız. Bir kişi dünyanın kaderini değiştirebilir. Bu neden siz olmayasınız. O yüzden özgüveniniz yerinde olacak. Çok çalışacağız" dedi.


Daha sonra Vali Kumbuzoğlu, öğrencilerle masa tenisi de oynadı.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum