Vali Gül'den İstanbul için uyarı;

Vali Gül'den İstanbul için uyarı

İstanbul Valisi Davut Gül, kentte etkili olan olumsuz hava koşullarına karşı vatandaşları uyararak, "Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı lütfen dikkatli ve tedbirli olalım" dedi....


Hafta sonu tüm yurt soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında. İstanbul'da dün sabah erken saatlerde başlayan yağış gece saatlerinde etkisini arttırarak devam etti. Yağışla birlikte saatteki hızı yer yer 100 km'ye kadar çıkan karayel fırtınası için Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul Valiliği, AKOM ve AFAD'dan arka arkaya uyarılar geldi. 

SEFERLER İPTAL EDİLDİ

İstanbul'daki olumsuz hava koşulları nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) 154, Pegasus Hava Yolları ise 82 seferini iptal etti.


"BUGÜN DE DEVAM EDECEK"

İstanbul Valisi Davut Gül, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak vatandaşları uyardı. Vali Gül, "İstanbul'da devam eden yağışların bugün de etkili olması beklenmektedir. Rüzgar, etkisini arttırarak kuzey ve kuzeybatı yönlerden yer yer tam fırtına (90-110 km/saat) şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı lütfen dikkatli ve tedbirli olalım" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum