"Nefes alınabilecek yemyeşil bir alan";

"Nefes alınabilecek yemyeşil bir alan"

Zafer Millet Bahçesi'nin açılışında konuşan Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, "Spor ve kültür-sanat etkinliklerinin yapılabileceği, şehrin karmaşasından uzaklaşıp nefes alınabilecek, yemyeşil bir alan. Hemşehrilerimize hayırlı olsun" dedi....


Aksaray Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Zafer Millet Bahçesi düzenlenen törenle açıldı. Zafer Mahallesi’nde gerçekleşen açılış törenine Vali Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hamza Aktürk, Kadın Kolları Başkanı Ferhat Polat, belediye ve il genel meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.


BELEDİYEYİ TEBRİK ETTİ

Açılışta konuşan Vali Kumbuzoğlu, “Belediye Başkanımız çalışıyor, şehirde birçok park, oyun alanları ve tesisler yapıldı. Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde çalışacağız ve üreteceğiz inşallah. Türkiye çapında 500 millet bahçesi öngörüldü ve hızla bütün mahalli idarelerimiz bu konuda yol alıyor. Aksaray Belediyesi de bu konuda önemli projeleri hayata geçiyor. Belediye Başkanımız Evren Dinçer ve tüm ekibini tebrik ediyorum. Bugün de Aksaray Belediyemizin yaptırdığı Zafer Millet Bahçesi’nin açılışını yaptık. Spor ve kültür-sanat etkinliklerinin yapılabileceği, şehrin karmaşasından uzaklaşıp nefes alınabilecek, yemyeşil bir alan. Hemşehrilerimize hayırlı olsun" diye konuştu.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum