Konteynerlerde kış hazırlığı başladı;

Konteynerlerde kış hazırlığı başladı

6 Şubat depremlerinin büyük yıkıma neden olduğu Malatya'nın Doğanşehir ilçesindeki konteynerlerde kış hazırlıkları sürüyor. Çalışmaları inceleyen İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç, tüm konteynerlerin üzerini branda ile kapladıklarını belirtti....


Doğanşehir ilçesinde geçici barınma merkezlerindeki kış hazırlıkları devam ediyor. Doğanşehir'de konteynerlerde barınan vatandaşların hava koşullarından olumsuz etkilenmemesi için çalışmalar sürüyor. İlçe Kaymakamı Mehmet Kılıç, çalışmaları yerinde inceledi.


"ÇALIŞMALARA BAŞLADIK"

6 Şubat depremlerinin ardından vatandaşların kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi adına başlatılan çalışmaların hızla devam ettiğini ifade eden Kaymakam Mehmet Kılıç, "Doğanşehir ilçemizde oluşturulan konteyner kentler ve bireysel olarak dağıtılan konteynerlerin kış şartlarından etkilenmemesi için uygun hale getirilmiştir. Bu kapsamda konteyner kentlerimizdeki konteynerlerimizin üstü yağmur ve kardan etkilenmemesi için branda ile kaplandı. Bunun yanı sıra kırsal mahallelerimizdeki bireysel olarak dağıtılan konteynerlerimizin de üstlerini branda ile kaplayarak çalışmalarımızı başlattık" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum