Öğretmenler için fidan dikildi;

Öğretmenler için fidan dikildi

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen fidan dikim törenine katılan Osmaniye Valisi Dr. Erdinç Yılmaz, "Fidanları öğrencilerimizle beraber diktik. Dünyamızın, çevremizin daha güzel, daha yeşil olması için güzel bir faaliyet" dedi....


Osmaniye'de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında 100. Yıl Hatıra Ormanı’na 200 fidan dikildi. İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Orman İşletme Müdürlüğü'nün katkılarıyla düzenlenen fidan dikim törenine Vali Dr. Erdinç Yılmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Aydın Albak, Orman İşletme Müdürü Bülent Çağlar, İl Milli Eğitim Şube müdürleri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 


"ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN"

İlk fidanı dikerek can suyunu veren Vali Yılmaz, tüm öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutlayarak, "Bugün 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla fidan dikimi gerçekleştirdik. Fidanları öğrencilerimizle beraber diktik. Dünyamızın, çevremizin daha güzel, daha yeşil olması için güzel bir faaliyet. Orman İşletme Müdürlüğümüze ve İl Milli Eğitim Müdürlüğümüze teşekkür ediyorum. Şimdiden kıymetli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum, nice güzel, başarı dolu Öğretmenler Günü'ne kavuşmalarını diliyorum" diye konuştu.


Vali Yılmaz’ın ardından protokol mensupları, öğretmenler ve öğrenciler de Hatıra Ormanı’na fidan dikerek, tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladılar.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum