Öğrenciler, Sinop'u keşfedecek;

Öğrenciler, Sinop'u keşfedecek

Sinop'un ilçe ve köylerinde yaşayan öğrencilerin, Sinop’u yakından tanımasını sağlamak amacıyla "Sinop'umuzu Tanıyalım" projesi hayata geçirildi. Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Çocuklarımız bu proje sayesinde Sinop'u keşfedip, unutulmaz anılarla evlerine dönecekler" dedi....


Vali Dr. Mustafa Özarslan'ın başkanlığında "Sinop'umuzu Tanıyalım" projesi için iş birliği protokolü imza töreni düzenlendi. Valilik Toplantı Salonu’nda düzenlenen imza törenine; Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Kalyon, İl Kültür ve Turizm Müdürü Metin Süren, İl Milli Eğitim Müdürü Osman Cebeci ve Müdür Yardımcısı İbrahim Açıkgöz katıldı.

"KENTİMİZİ YAKINDAN TANIYACAKLAR"

Vali Özarslan, "Şehir merkezinden uzakta bulunan evlatlarımıza Sinop’umuzun limanını, sahillerimizi, üniversitemizi, müzelerini, kalemizi, camilerimizi, şehitliklerimizi, kültür merkezlerimizi, kütüphanelerimizi, soyut ve somut kültürel miraslarımızı, caddelerini, sokaklarını tanıtmak çok önemli. O yüzden bu projeyi hayata geçirdik. Çocuklarımız bu proje sayesinde kentimizin müzelerini, limanını, üniversitesini, sahillerini, kalesini, surlarını, camilerini, şehitliklerini, kültür merkezini, kütüphanelerini, türbelerini, caddelerini, sokaklarını yakından tanıyacak. Sinop'u keşfedip, unutulmaz anılarla evlerine dönecekler" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum