"Anadolu topraklarında üretim gelişecek";

"Anadolu topraklarında üretim gelişecek"

Karaman'da 80 bin 822 adet meyve fidanının toprakla buluşturulacağını belirten Vali H. Engin Sarıibrahim, "Anadolu topraklarında üretimin gelişmesi adına yapılan bu projeleri destekliyorum" dedi....


Karaman Valisi H. Engin Sarıibrahim, İl Özel İdaresi ile Tarım ve Orman İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen meyve fidanı dağıtım programına katıldı. Programa ayrıca İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Ali Yener Terlemez, Tarım ve Orman İl Müdürü Hatice Bulut, Ziraat Odası Başkanı Mehmet Bayram ve çiftçiler katıldı.


"YANINIZDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Fidan dağıtım etkinliğinin hayırlı olmasını temenni eden Vali Sarıibrahim, "Anadolu topraklarında üretimin gelişmesi adına yapılan bu projeleri destekliyorum. Hem sulamasıyla hem de fidanıyla çiftçimizin, üreten insanlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Projeye destek veren vekillerimize, il genel meclisimize, ilgili kurumlarımıza teşekkür ediyoruz" diye konuştu.


Yüzde 75'i İl Özel idaresi, yüzde 25'i vatandaş katkısıyla hayata geçirilen proje kapsamında badem, zeytin, Trabzon hurması ve Antep fıstığından oluşan meyve fidanları, il ve ilçelere dağıtıldı. Proje kapsamında toplam 80 bin 822 adet meyve fidanı toprakla buluşturulacak.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum