"Girişimciliğin, ekonomiye önemli katkıları var";

"Girişimciliğin, ekonomiye önemli katkıları var"

"Kadının Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında düzenlenen istişare toplantısında konuşan Ankara'nın Kızılcahamam Kaymakamı Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, "Girişimciliğin, ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine önemli katkıları var" dedi....


Kızılcahamam ilçesinde "Kadının Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi" kapsamında istişare toplantısı yapıldı. Millet Bahçesi Çam Restaurant'ta düzenlenen toplantıya AK Parti Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, Kaymakam Dr. Nuri Mehmetbeyoğlu, Kaymakam Refiki Taha Furkan Sönmezel, Belediye Başkanı Süleyman Acar, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Cüneyid Özdemir, ilgili kurum müdürleri ve kooperatif başkanlarının katıldı.

ÇÖZÜM ÖNERİLERİ GÖRÜŞÜLDÜ

Toplantıda kadın kooperatiflerinin faaliyet alanlarındaki güçlü ve zayıf yönler ile fırsat ve tehditler ele alınıp, çözüm önerileri görüşüldü.


BAŞARILAR DİLEDİ

Toplantıda konuşan Kaymakam Mehmetbeyoğlu, "Girişimciliğin, ilçemiz ve ülkemiz ekonomisine önemli katkıları var. İlçemizde Kadının Kooperatifler Yoluyla Güçlendirilmesi Projesi kapsamında Tarım ve Ticaret Bakanlığına bağlı bulunan 56 kadın kooperatifinin temsilcilerini, üniversiteli arkadaşlarımızı, kamu kurumu yetkililerini ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz" diye konuştu. Mehmetbeyoğlu, girişimci kadınlara işlerinde kolaylık ve başarılar dileyerek, bereketli kazançlar temennisinde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum