3 ayda 44 kurumu ziyaret etti;

3 ayda 44 kurumu ziyaret etti

21 Ağustos 2023 tarihinde Ordu Valiliği görevine başlayan Vali Muammer Erol, bugüne kadar 44 kamu kurumunu ziyaret ederek, kurum ziyaretlerini tamamladı....


Ordu Valisi Muammer Erol, kamu kurumlarının faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi almak, karşılaştıkları sorun, sıkıntı ve ihtiyaçları yerinde görmek amacıyla gerçekleştirdiği kamu kurumları ziyaretlerini tamamladı. Vali Erol, son olarak Türk Telekom Ordu İl Müdürlüğü, PTT Başmüdürlüğü ve Müze Müdürlüğü'nü ziyaret etti.


 KURUM YAPISI HAKKINDA BİLGİ ALDI

İlk olarak PTT Başmüdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Erol, Başmüdür Duman’dan PTT teşkilatının Ordu’da yürütmüş olduğu posta dağıtım sistemi, kargo, kurye ve bankacılık hizmetleri ile vatandaşlara sunulan diğer hizmet ve çalışmalar ile kurumun yapısı hakkında bilgi aldı. PTT Başmüdürlüğü ziyaretinin ardından Telekom İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden Vali Erol’a, Telekom İl Müdürü Zafer Onur Atasoy vatandaşlara verilen hizmetler, personel durumu, sabit telefon ve internet hizmetleri alt yapısı hakkında bilgi verdi.


FINDIK MÜZESİNİ GEZDİ

 Vali Erol, Altınordu ilçesindeki Paşaoğlu Etnografya Müzesi ile restorasyon çalışmaları tamamlanarak, “Fındığın Öyküsü Müzesi” olarak hizmet veren Kahraman Sağra Konağı’nda da incelemelerde bulundu. Vali Erol, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından kamulaştırması ve restorasyonu yapılan Kahraman Sağra Konağı’nda oluşturulan ve Ordu Büyükşehir Belediyesine devredilen “Fındığın Öyküsü Müzesi”ni de gezdi.  Vali Muammer Erol, Çocuk Kütüphanesi'ne dönüştürülen Eski Vali Konağı ile Taşbaşı Mahallesi'nde yer alan ve Kültür Merkezine dönüştürülen eski kilise binasında da incelemelerde bulundu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum