Öğrencilerin mutluluklarına ortak oldu;

Öğrencilerin mutluluklarına ortak oldu

Antalya Valisi Hulusi Şahin'in eşi Ebru Şahin, Köyde Bir Kardeşim Var projesi kapsamında Gazipaşa Karatepe İlkokulu'nu ziyaret etti. Öğrencilerle oyunlar oynayan Şahin, onlara kardeş okullarından gelen mektup ve hediyeleri de iletti....


İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi koordinesinde yürütülen “Köyde Bir Kardeşim Var” projesi kapsamında yapılan ziyaretler devam ediyor. Vali Hulusi Şahin'in eşi Ebru Şahin, kardeş okullar arasında köprü olarak Gazipaşa Karatepe İlkokulu'nu ziyaret etti, öğrencilerle bir araya geldi.


ONLARIN DA MEKTUPLARINI ALDI

Proje uzakları yakın eden, öğrenciler arasında kardeşlik ve paylaşma duygularını geliştirmeyi amaçlıyor. Ebru Şahin, Gazipaşa Ahmet Tuncer İlkokulu öğrencilerinin mektup ve hediyelerini öğrencilere iletti. Çocuklarla oyunlar oynayıp mutluluklarını paylaştı. Gazipaşa’da okul ziyaretine devam eden Ebru Şahin, Gazipaşa Akalan İlkokulu öğrencilerinin mektuplarını da kardeş okulları Gazipaşa Çalıpınar ilkokulu öğrencilerine ileterek, öğrencilerin heyecan ve mutluluklarına ortak oldu.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum