55 yıl sonra bir ilk;

55 yıl sonra bir ilk

Yaklaşık 55 yıl sonra ameliyathanesi yeniden faaliyete geçen Siirt Eruh Devlet Hastanesi’nde sezaryenle bir erkek bebek dünyaya geldi. Aileyi tebrik eden Kaymakam İbrahim Engin Şenay, bebeğe de sağlıklı bir ömür diledi....


YILLAR SONRA İLK AMELİYAT

Yaklaşık 55 sene sonra Siirt Eruh Devlet Hastanesi’nde ameliyathane aktif hale getirildi. Bugün sezaryen doğumla bir erkek bebek ilçe hastanesinde dünyaya geldi.

Hastanede ameliyathanenin yeniden açılması ve yıllar sonra hastanede ilk bebeğin dünyaya gelmesi mutluluğunu paylaşan Eruh Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, “Minik bebeğimize sağlıklı sıhhatli bir ömür diliyorum. Ailesini tebrik ediyorum. Emeği geçen hekimlerimize ve sağlık ekibimize çok teşekkür ediyorum” dedi.


"İLÇEMİZİN GELİŞİMİ HER YÖNDEN DEVAM EDECEK"

Ameliyathanenin uzun yıllar aradan sonra yeniden aktif hale getirilmesinde emeği geçenlere teşekkür eden Kaymakam Şenay, “Sayın Valimizin öncülüğünde, ilçemizin gelişimi her yönden devam edecektir. Ameliyathanenin aktif hale gelmesine öncülük eden Sayın Valimize ve Cevher Çiftçi başkanımıza, başhekimimize, il ve ilçe sağlık yöneticilerimize çok teşekkür ediyorum. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun” ifadelerini kullandı.



Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum