Araç filosuna eklenen iş makinelerini test etti;

Araç filosuna eklenen iş makinelerini test etti

Muş'ta karla mücadele çalışmalarında kullanılmak üzere 9 iş makinesi, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği filosuna alındı. Araç Teslim Töreni'ne katılan Vali Avni Çakır, yeni araçların karla mücadelede kolaylık sağlayacağını belirterek, iş makinesine bindi ve inceleme yaptı....


Muş'ta, 368 köy ve 212 mezraya hizmet veren İl Özel İdaresi, kar yağışı öncesinde araç filosunu güçlendirdi. 9 iş makinesi, İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği filosuna eklendi. Yeni araçlar için İl Özel İdaresi Kademe Binası'nda "Araç Teslim Töreni" düzenlendi. Törene Muş Valisi Avni Çakır, İl Jandarma Komutanı Albay Mehmet Kasım Ermiş, İl Emniyet Müdürü Serkan Karaman, kurum amirleri ve muhtarlar katıldı.


"YÜZDE 50'SİNİ YENİLEYECEĞİZ"

Törende konuşan Vali Çakır, "Muş'un yaklaşık 400 bin nüfusu var. Bunların yüzde 50'si köylerde ikamet ediyor. Bu nedenle araç parkımızın çok güçlü olması gerekiyor. Muş'ta 368 köyümüz ve mezralarımız var, çok geniş bir coğrafya. İnşallah 2024 yılında da yapacağımız alımlarla araç parkımızın yüzde 50'sini yenileyeceğiz. Muş özellikle kar memleketi. Yüksek kesimlerde 10, 15 ve hatta 20 metre kar yüksekliğiyle karşılaşıyoruz. Bu yeni araçlar kış mevsiminde karla mücadele çalışmasında bizlere kolaylık sağlayacak. Bu konuda vatandaşlarımızın mağduriyetlerini en aza indireceğiz. Yeni araçlarımız hayırlı olsun" dedi.


Konuşmaların ardından Vali Çakır, iş makinesine binerek inceleme yaptı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum