"Sanayi esnafına destek vermeye hazırız";

"Sanayi esnafına destek vermeye hazırız"

Ankara'nın Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, sanayi esnafını ziyaret etti. Yılmaz, "Üreten her kim olursa olsun, halkımız ve bizler için kıymeti büyüktür. Sanayi esnafına ve çalışanlarına her türlü desteği vermeye hazırız" dedi....


Beypazarı Kaymakamı Vedat Yılmaz, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Yukarı sanayinde bulunan bazı esnafları ziyaret eden Kaymakam Yılmaz, onlarla sohbet etti. İş ve işyerleri hakkında bilgiler alan Kaymakam Yılmaz, esnafın talep ve sorunlarını dinledi.

"ZANAATKARLARIN ÇOK ÖNEMLİ ROLÜ VAR"

Kaymakam Yılmaz, "İlçemizin gelişmesinde ve orta ölçekli ekonomiye katkısında siz zanaatkârların çok önemli rolü var. Beceri ve emek isteyen zanaatların devam ettirilmesi gerekmektedir. Bir yerin sanayisi ne kadar güçlüyse, ekonomisi de o kadar güçlü olur. Üreten her kim olursa olsun, halkımız ve bizler için kıymeti büyüktür. Sanayi esnafına ve çalışanlarına her türlü desteği mümkün mertebe vermeye hazırız" ifadelerini kullandı.


"BİZLERE MORAL VERİYOR"

İşyerlerinde Kaymakam Yılmaz'ı ağırlamaktan duydukları memnuniyeti dile getiren sanayi esnafı ise bu gibi ziyaretlerin kendilerine moral ve güç verdiğini ifade ederek, Vedat Yılmaz'a teşekkür ettiler.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum