Bingöl Valisi Usta, dolandırıcılara karşı uyardı;

Bingöl Valisi Usta, dolandırıcılara karşı uyardı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, son günlerde artan dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı. Vali Usta, "Lütfen son günlerde artış gösteren dolandırıcılarına karşı dikkatli ve uyanık olun. Birikimlerinizi, alın teri kazançlarınızı bu sahtekarlara, dolandırıcılara teslim etmeyin" dedi....


Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, vatandaşları dolandırıcılara karşı uyardı. Vali Usta, son günlerde artan telefon, sosyal medya ve internet dolandırıcılığına dikkat çekerek, bu tür girişimlere karşı herkesin uyanık olması gerektiğini vurguladı.

"GÜVENLİK BİRİMLERİNE HABER VERİN"

Sosyal medya hesabından gönderi paylaşan Vali Usta, "Sevgili Bingöllüler, hiç kimse 50 bin TL değerindeki malı size 10 bin TL'ye vermez. Hiç kimse kefil ve ipotek olmadan size kredi, hediye adı altında para, gayrimenkul hibe etmez. Hiçbir asker ve polis sizi telefonla arayıp, 'hakkınızda soruşturma var, şu adrese altınlarını paranı getir seni kurtaracağız' demez. Lütfen son günlerde artış gösteren telefon,  sosyal medya ve internet dolandırıcılarına karşı dikkatli ve uyanık olun. Birikimlerinizi, alın teri kazançlarınızı bu sahtekarlara, dolandırıcılara teslim etmeyin. Bu tür arayanlara 'şu an müsait değilim, telinizi bana verin hemen size döneceğim' deyin bakalım ne olacak. Buhar olduklarını göreceksiniz. Bu tür girişimlere maruz kalırsanız da güvenlik birimlerimizi bilgilendiriniz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum