Özgü Özen;

Özgü Özen

Meriç Kaymakamı...

1992 yılında Antalya’nın Manavgat İlçesinde doğan Sayın Kaymakamımız, ilköğretim ve lise öğrenimini Manavgat’ta tamamladı.

2016 yılında Süleyman Demirel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünden; 2017 yılında Anadolu Üniversitesi Adalet bölümünden mezun oldu. Kaymakamımız 2022 yılında SDÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi bölümünden “Kırsal Kalkınmada Köylere Hizmet Götürme Birliklerinin Rolü” üzerine yüksek lisansını tamamlayarak üstün başarı ile mezun oldu.

2021 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen Kaymakam Adaylığı sınavını kazanan Kaymakamımız 30.12.2021 tarihinde Isparta Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Isparta Valiliği’nde İl Merkez Stajını tamamladıktan sonra Sinop/Gerze ve Manisa/Turgutlu’da Kaymakam Refikliği stajlarını tamamladı.

Malatya ili Pütürge ilçesi Kaymakam Vekilliği görevinde bulundu.

İçişleri Bakanlığı’nın 12.09.2023 tarihli onayı ile Meriç Kaymakamlığına atanan Kaymakamımız Sayın Özgü ÖZEN, 25.09.2023 tarihinde ilçedeki görevine başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Özgü Özen Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum