"Yerinde tespit, zamanında çözüm";

"Yerinde tespit, zamanında çözüm"

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, Lala, Melikşah ve Yalı köylerini ziyaret etti. Vatandaşların taleplerini dinleyen Vali Özarslan, "Yerinde tespit, zamanında çözüm gayesiyle köy ziyaretlerimiz devam ediyor" dedi....


Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, köy ziyaretleri ve vatandaşlarla buluşma programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Vali Özarslan, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Alb. Ferhat Kuran, İl Tarım ve Orman Müdür V. Çiğdem Tuncay, İl Özel İdaresi Genel Sekreter V. Mehmet Demircan ve İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İbrahim Açıkgöz ile birlikte Lala, Melikşah ve Yalı köylerini ziyaret etti.


TALEPLERİ DİNLEDİ

Köy muhtarları ve köy sakinleriyle bir araya gelen Vali Özarslan, köylerin genel durumu hakkında bilgiler aldı, vatandaşların da istek, talep ve önerilerini dinledi. Vali Özarslan, "Yerinde tespit, zamanında çözüm gayesiyle köy ziyaretlerimiz devam ediyor. Vatandaşlarımızın İstek ve taleplerinin imkanlar dahilinde ivedilikle sonuçlandırılması için ilgili kurum müdürlerine talimat verdik" dedi.


ESNAFLA SOHBET ETTİ

Vali Özarslan, Melikşah Köyü Eğitim Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği'ni de ziyaret etti. Lala köyü esnafını da ziyaret eden Özarslan, esnaflarla sohbet etti, onlara hayırlı işler ve bol kazançlar diledi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum