"İyi ki varsınız Saniye Öğretmenler";

"İyi ki varsınız Saniye Öğretmenler"

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, okul ziyareti sırasında Saniye öğretmenle duygulu bir diyalog yaşadı. Saniye öğretmen, "Bir öğrencimizin annesi işe erken gittiği için öğrencimiz, annesini göremiyormuş, çok üzülüyor öğrencim. İş yerine söyleseniz de bir saat geç gitse" dedi. Saniye öğretmenin isteğini yerine getiren Aydoğdu, "İş yeriyle konuşup problemi çözdük, dünyalar onun oldu. O nasıl bir mutluluk haliydi. İyi ki varsınız Saniye Öğretmenler" dedi....


Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Fırat Kılıç İlkokulu'nu ziyaret etti. Okulda inceleme yapan Vali Aydoğdu, öğretmenlerle de toplandı yaptı, öğretmenlerin taleplerini dinledi.


"NE BÜYÜK SAADET"

Okul ziyareti sırasında Saniye öğretmen, Vali Aydoğdu ile bir öğrenci hakkında konuşmak istedi. Vali Aydoğdu o anları sosyal medya hesabından anlattı. Aydoğdu, "Bugün bir okulumuzu ziyaret ettik. Okul çıkışında bir öğretmenimiz yanımıza gelerek; 'Sayın Valim bir öğrencimizin annesi işe erken gittiği için öğrencimiz annesini göremiyormuş, çok üzülüyor öğrencim. İş yerine söyleseniz de bir saat geç gitse' dedi. Bir öğretmenimiz can öğretmenimiz Saniye  Öğretmenimiz, bir evladımızın annesini görememesini o kadar dert etmiş ki anlatırken elleri titredi, gözleri doldu. İş yeriyle konuşup problemi çözüp Saniye öğretmene haber verdik, dünyalar onun oldu. O nasıl bir mutluluk haliydi; gerçekten mi, oldu mu? Bu kavramlar yer yüzünün en sevgi dolu, merhametini belki de ilk kez gördü. İnsan olmak, dert edinmek, mutlu ederek mutlu olmak ne büyük saadet. İyi ki iyi ki varsınız Saniye Öğretmenler" ifadelerini kullandı.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum