"İhbarınızı bana ulaştırın, gerekeni yapacağım";

"İhbarınızı bana ulaştırın, gerekeni yapacağım"

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, "Yüreğir’de Bağımlılığa Karşı Birlikte Yürüyoruz" etkinliğine katıldı. Vali Köşger, "Gençlerimizi uyuşturucu başta olmak üzere birçok alanda bağımlı yapmaya çalışıyorlar. Herkesten ricam ihbarlarınızı bizlere ulaştırın. Eğer çare bulunmuyorsa ihbarı bana ulaştırın , ben gerekeni yapacağım. Söz veriyorum" dedi....


Adana’da uyuşturucu bağımlılığıyla mücadele konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla "Yüreğir’de Bağımlılığa Karşı Birlikte Yürüyoruz" etkinliği düzenlendi. Adana Valiliği himayesinde, Yüreğir Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinlik Süleyman Vahit Caddesi üzerinde başladı. Yaklaşık 750 kişinin katıldığı yürüyüş, Taşköprü’ye kadar sürdü. 


"GENÇLERİMİZİ BAĞIMLI YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Yürüyüşe katılan Vali Yavuz Selim Köşger, “Birinci gündem maddemiz Türkiye’nin kanayan yarası haline gelmiş uyuşturucu bağımlılığıdır. Uyuşturucuyla birlikte birde teknoloji bağımlılığı var. Bütün bağımlılık türleri ile mücadele etmemiz lazım. Ancak başlıca uyuşturucu için tedbir almamız lazım. Bu konuda farkındalığımızı yükseltmek için topyekun çalışmamız gerekiyor. Bu mücadele sadece güvenlik güçleriyle olmaz. Bütün kurum ve kuruluşların bu mücadeleye sahip çıkması lazım. Çocuğundaki farklılığı ilk anlayacak kişi annedir. O nedenle annelerimizin önemi çok büyüktür. Bizim başka ülkelere göre üstünlüğümüz eğitimli genç nüfusumuz, başka bir zenginliğimiz yok. Petrolümüz, madenimiz yok. Sadece stratejik konumumuz ve gençlerimiz var. Gençlerimizi elimizden almaya yönelik organize bir çalışma var. Gençlerimizi uyuşturucu başta olmak üzere birçok alanda bağımlı yapmaya çalışıyorlar. Herkesten ricam ihbarlarınızı bizlere ulaştırın. Eğer çare bulunmuyorsa ihbarı bana ulaştırın ben gerekeni yapacağım. Söz veriyorum. Yavrularımızı elimizden almasınlar, kurda kuşa yem etmeyelim. Onlar başka ülkelerin, başka birimlerin askeri olmasın. Farkındalığı yükseltelim” şeklinde konuştu.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum