Osmaniye’nin kurtuluşunun 102. yılı kutlandı;

Osmaniye’nin kurtuluşunun 102. yılı kutlandı

Osmaniye’nin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümü etkinlikleri dün akşam başladı. Kutlamalar kapsamında Fener Alayı yürüyüşü ve havai fişek gösterisi düzenlendi, sabah saatlerinde ise Vali Dr. Erdinç Yılmaz tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk sunuldu....


Fener Alayı yürüyüşü, Atatürk Caddesi Mehmet Eminler Konağından başlayarak 2023 Açık Hava Müzesine kadar devam etti. Programa Vali Dr. Erdinç Yılmaz, 12’nci Komando Tugay Komutanı ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Ahmet Burak Yürüten, Belediye Başkan Vekili Mehmet Hulusi Akkuş, Vali Yardımcısı Aziz Onur Aydın, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Halit Gülten, İl Emniyet Müdürü Mehmet Sarıbuva, kamu kurum ve kuruluşları il müdürleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


MARŞLAR OKUNDU

Fener Alayı yürüyüşünde Osmaniye Belediyesi Mehter Takımı'nın seslendirdiği marşlar ile coşku ikiye katlandı. 


"ASLA GEÇİT VERMEZ"

Programda konuşma yapan Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Yarın inşallah Şehitler Diyarı Osmaniye'mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü kutlayacağız. Biliyoruz ki Osmaniyeliler vatana göz dikene, vatana saldırana asla geçit vermez. Bundan sonra da sonsuza kadar bu topraklar Türkün vatanı olarak kalacaktır. Osmaniye'mizin düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü bir kez daha kutluyor, hepinizi sevgiyle, saygıyla selamlıyorum" şeklinde konuştu.

Fener Alayı Yürüyüşü havai fişek gösterisi ile son buldu. 


ANITA ÇELENK SUNULDU

Kutlamalar kapsamında sabah saatlerinde Atatürk Anıtı önünde program düzenlendi. Vali Yılmaz ve protokol üyelerinin katılımıyla anıta çelenk sunuldu.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum