Öğretmenlerin konseri tam not aldı;

Öğretmenlerin konseri tam not aldı

Muş'un Bulanık ilçesinde 32 öğretmenden oluşan Öğretmenler Korosu, Türk Halk Müziği konseri düzenledi. Konseri dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, "Korodaki bütün hocalarımıza teşekkür ederim. Büyük bir ilgiyle izledim" dedi....


Bulanık Kaymakamlığı ve Bulanık Belediyesi organizasyonunda ilçe öğretmenleri tarafından oluşturulan Öğretmenler Korosu, ilk konserini verdi. Bulanık Gençlik Merkezi'nde düzenlenen Türk Halk Müziği konsere Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Oğuzhan Ocak, Cumhuriyet Başsavcısı Aytekin Tetik, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Kazım Tüysüz, Emniyet Müdürü Aytaç Tefek, Bulanık İlçe Milli Eğitim Müdürü Yalçın Tunçel, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.


"BÜYÜK BİR İLGİYLE İZLEDİM"

Konsere gelen vatandaşlara teşekkür eden Kaymakam Ocak, "Korodaki bütün hocalarımıza teşekkür ederim. Büyük bir ilgiyle izledim. Türk Halk Müziğini seviyorum. İnşallah devamını getireceğiz. Çok büyük bir emek ve çaba var. Mükemmel uyumları var, arkadaşlarımızı dinlemekten her zaman keyif alıyoruz. Bulanık için güzel bir akşam oldu. Kaymakamlık olarak sizlere destek vermeye çalışıyoruz. Emeğinize sağlık" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum