"Döktüğünüz alın teri çok kıymetli";

"Döktüğünüz alın teri çok kıymetli"

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Aile Destek Merkezi'ni ziyaret etti. Vali Çelik, "Kadınlarımızın istediklerinde başaramayacakları bir şey yoktur. Yaptığınız iş, döktüğünüz alın teri çok kıymetli" dedi....


Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Vali Yardımcısı Tayyar Emre Mahmutoğlu ile birlikte Dağgöl Mahallesi'nde bulunan Aile Destek Merkezi'ni ziyaret etti. Dikiş, Nakış, El Sanatları, Trikotaj, Pastacılık, Muhasebe, Bilgisayar, Okuma-Yazma, Kuran-ı Kerim Kursu gibi alanlarda kurslar düzenlenen Aile Destek Merkezi'nde bulunan kurs birimlerini tek tek ziyaret eden Vali Çelik, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler alarak kursiyerlerin yapmış oldukları çalışmaları inceledi.


"ELİMİZDEN GELEN DESTEĞİ VERECEĞİZ"

Vali Çelik, ziyareti esnasında  usta öğretici ve kursiyerler ile de sohbet etti. Çelik, "Burada hep birlikte bir şeyler paylaşıyorsunuz ve başarıyorsunuz. Kadınlarımızın istediklerinde başaramayacakları bir şey yoktur. Yaptığınız iş, döktüğünüz alın teri çok kıymetli. Çabalarınız için hepinize teşekkür ederim. Bizde, sizler için elimizden gelen desteği vereceğiz" diye konuştu.

Vali Çelik, Aile Destek Merkezi'nde düzenlenen kurslarda başarılı olan 4 kursiyere Katılım Belgelerini takdim etti.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum