"Ülkemizin, eğitimli insan gücüne ihtiyacı var";

"Ülkemizin, eğitimli insan gücüne ihtiyacı var"

Hatay'ın Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, LGS, TYT ve AYT sınavına girecek öğrencilerle bir araya geldi. Kaymakam Yılmaz, "Emeklerinizin karşılığınızı alacağınıza inanıyorum. Ülkemizin, eğitimli ve yetişmiş insan gücüne ihtiyacı var" dedi....


Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz, ilçede bulunan ortaokul ve liselerde eğitim gören öğrencilerle bir araya geldi. LGS, TYT ve AYT sınavına girecek olan öğrencilerle sınav kaygısı hakkında sohbet eden Kaymakam Yılmaz, sınava yönelik motivasyon konuşması yaparak öğrencilerin sınav stresi, kaygı yönetimi, odaklanma ve dikkatli olmaları konusunda deneyimlerini aktardı.


ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Kaymakam Yılmaz, "Sınavlar, eğitim ve kariyer açısından önemlidir. Sınava giren öğrencilerimiz bu zorlu günlerde özveri ile çalıştılar. Başarılı bir şekilde sınavlarınızın geçeceğine ve emeklerinizin karşılığınızı alacağınıza inanıyorum. Ülkemizin, eğitimli ve yetişmiş insan gücüne ihtiyacı var. Eğitimli nesiller, çevreye ve ülkelerine yön veren insanlardır. Bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimize ve ailelerine teşekkür ediyorum. Sınava girecek olan öğrencilerimize başarılar diliyorum" diye konuştu.


Kaymakam Yılmaz, söyleşi sonunda öğrencilerle selfie çekti.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum