867 projeye 541 milyon lira hibe verildi;

867 projeye 541 milyon lira hibe verildi

TKDK Yozgat İl Koordinatörü Selim Türker, Vali Mehmet Ali Özkan'a bilgilendirme sunumu yaptı. Türker, 867 projeye 541,30 milyon lira hibe sağlandığını belirtti....


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Yozgat İl Koordinatörü Selim Türker, Vali Mehmet Ali Özkan'ı makamında ziyaret etti. Türker, süt, kırmızı et ve kanatlı yatırımları, et-süt işleme ve pazarlama yatırımları, meyve-sebze depolama ve paketleme, su  ürünleri, arıcılık, tıbbi-aromatik bitkiler, seracılık, yerel ürünler, zanaatkarlık, kırsal turizm, yenilebilir enerji gibi alanlarda kurum tarafından desteklenen işletmeler ve verilen hibeler ile ilgili Vali Özkan'a bilgilendirme sunumu yaptı.


VALİDEN TEŞEKKÜR

IPARD hibelerinde kadın ve gençlere her zaman pozitif ayrımcılık yaptıklarını belirten Türker, toplam 867 projeye 541,30 milyon lira hibe sağlandığını, bu hibenin ise 430,20 milyon lirasını proje sahiplerine ödendiğini, 111,10 milyon lirasının ise ödeneceğini belirtti. Vali Özkan ise kentte ve yatırımcılara sağladıkları destek ve hibelerden dolayı Türker'e teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum