Sezonu açan vali kayak yaptı;

Sezonu açan vali kayak yaptı

Ardahan'da kar kalınlığının yeterli seviyeye ulaşmasıyla Yalnızçam Kayak Merkezi sezonu açtı. Sezon açılışına katılan Vali Hayrettin Çiçek, tüm kayak severleri Yalnızçam’a davet etti ve ardından kayak yaptı....


Ardahan’a 20 kilometre uzaklıkta çam ağaçları ile kaplı Yalnızçam Kayak Merkezi’nde son günlerde etkili olan yağışın ardından kar kalınlığının yeterli düzeye ulaşması ile birlikte kayak sezonu törenle açıldı. Törene Vali Hayrettin Çiçek ve ve eşi Berna Çiçek, protokol üyeleri ile çok sayıda kayak sever katıldı.


"HASRETLE BEKLİYORDUK"

Kayak sezonu açılış programına katılan Vali Çiçek, Yalnızçam Kayak Merkezi'nin kar kalitesi olarak önemli merkezlerden bir olduğunu belirterek, tüm kayak severleri Yalnızçam’a davet etti. Vali Çiçek, "Sezon açılışını biraz gecikmeli de olsa yaptık. Malum iklim bu yıl yumuşak gitti. Çok şükür sezonu açtık. Kar Ardahan'a ve Yalnızçam'a çok yakışıyor. Hasretle bekliyorduk bu anı. İnşallah güzel bir sezon olacak. Bütün kayakseverleri buraya davet ediyorum. Pistlerin toplam uzunluğu 12 kilometreye ulaştı. Uzmanlara göre, buranın kar kalitesi bakımından en iyi yere sahibiz. İnşallah kazasız belasız sezon olur. Herkese keyifli dolu bir sezon diliyorum" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum