100 milyon değerinde Kur'an kursu yapılacak;

100 milyon değerinde Kur'an kursu yapılacak

Hakkari'nin Yüksekova ilçesine yapılması planlanan 100 milyon TL maliyetli Hacı Ahmet Albayrak Yatılı Kız Kur'an Kursu için protokol imzalandı. Protokolü imzalayan Vali Ali Çelik, yatırımın hayırlı olmasını diledi....


Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Albayrak Grubu'nu ziyaret etti ve Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Albayrak ile bir araya geldi. Vali Çelik ve hayırsever İş İnsanı Albayrak, Yüksekova ilçesine yapılması planlanan Hacı Ahmet Albayrak Yatılı Kız Kur'an Kursu için protokol imzaladı. İmza törene ayrıca Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İsrafil Kışla, Hakkari İl Müftüsü İsmail Fakirullahoğlu ve Albayrak Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Nuri Albayrak da katıldı.


HAYIRSEVERLERE TEŞEKKÜR

İlçeye bağlı Güngör Mahallesi'nde yapılması planlanan, yapım işi Albayrak Vakfı tarafından karşılanacak. 350 kişi kapasiteli olan Kur'an kursunun yanında ayrıca  4-6 yaş Kur'an kursu, konferans salonu, kütüphane de yer alacak. Bir külliye olarak planlanan projenin maliyeti ise 100 milyon TL. Mayıs ayının ilk haftasında temelinin atılması planlan Hacı Ahmet Albayrak Yatılı Kız Kur'an Kursu'nun bölgeye hayırlı olmasını dileyen Vali Çelik, Albayrak Gruba teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum