"Bu şehirde üretenlerin sözü çok değerli";

"Bu şehirde üretenlerin sözü çok değerli"

Afyonkarahisar Valiliği tarafından düzenlenen Ortak Akıl Buluşmaları'nın bugün ilk oturumu yapıldı. Oturuma başkanlık eden Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, "Afyonkarahisar'ı düşünenlerin, bu şehirde üretenlerin sözü, fikri, emeği çok değerlidir" dedi....


Afyonkarahisar Valiliği tarafından Ortak Akıl Buluşmaları düzenleniyor. Buluşmalarr ile kentin potansiyeli belirlenerek, yeni hedefler ortaya konulacak ve rekabetçilik artırılacak. Programlara akademisyenler, girişimciler, sektör temsilcileri, sivil toplum örgütleri, sanatçılar, sanayiciler, iş insanları, bürokratlar, turizmciler, toplum önderleri, eğitimciler ve gençler katılacak. Programlar turizm, kültür, sanayi, gastronomi, gençlik, girişimcilik ve eğitim gibi 16 farklı alanda gerçekleştirilecek.


PROJELER ANLATILDI

6 gün sürecek Ortak Akıl Buluşmaları’nda bugün ilk oturum yapıldı. Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı başkanlığında ilk oturumda Çevre, Şehir ve İklim Ortak Akıl Buluşması gerçekleştirildi. Oturumda katılımcılar şehre dair projelerini ve gözlemlerini dile anlattı. Katılımcılara teşekkür eden Vali Yiğitbaşı, "Daha temiz ve daha yeşil bir çevre, daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için çalışıyoruz. Afyonkarahisar'ı düşünenlerin, bu şehirde üretenlerin sözü, fikri, emeği çok değerlidir" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum