"Kadına yönelik şiddete sıfır toleransla çalışıyoruz";

"Kadına yönelik şiddete sıfır toleransla çalışıyoruz"

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş başkanlığında Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Koordinasyon İzleme ve Değerlendirme Komisyonu 2024 Yılı 1’inci toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Aktaş, "Tüm kurumlarımız, kadına yönelik şiddete sıfır toleransla çalışıyor" dedi....


İl Özel İdare Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya; Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet İrfan Mutluay, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Celil Sezgin, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Harun Hazır ile ilgili kamu kurum müdürleri ve komisyon üyeleri katıldı.

ÇALIŞMALARI ANLATTI

Kadına yönelik şiddetle mücadele kapsamında Çanakkale genelinde yürütülen çalışmaların değerlendirildiği toplantıda Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi Müdürü Nuray Gümrükçü tarafından yürütülen çalışmalar ve 2024 yılı İl Eylem Planı kapsamında yapılacak faaliyetler anlatıldı. Gümrükçü, Çanakkale Valiliği önderliğinde ÇOMÜ Kadın Araştırmaları Merkezi, Çanakkale Cumhuriyet Başsavcılığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ortaklığında yürütülen Kadına Yönelik Şiddet Haberlerinde Sıfır Tolerans Projesi kapsamında yapılan çalışmalar hakkında katılımcılara bilgi verildi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

Toplantıda konuşan Vali Aktaş, "Tüm kurumlarımız, kadına yönelik şiddete sıfır toleransla çalışıyor. Kadına yönelik şiddetle mücadeleye yönelik çalışmalar, Çanakkale genelinde daha etkili ve kapsamlı bir şekilde sürdürülecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. Toplantı, görüş ve önerilerin ardından sona erdi.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum