Hüseyin Demirkol;

Hüseyin Demirkol

Yığılca Kaymakamı...

1995 yılında Sinop/Durağan’da dünyaya geldi. 2013 yılında Ladik Akpınar Anadolu Öğretmen Lisesi'nde lise eği ikitimini tamamladı. 2018 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

2019 yılında İçişleri Bakanlığı tarafından açılan Kaymakam Adaylığı sınavını kazanarak 108. Dönem Kaymakam Adayı olmaya hak kazandı. Aynı yıl  İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Yerel Yönetimler Kent ve Çevre Politikaları programında yüksek lisans eğitimine başladı.

2020 yılında Aydın Valiliğinde Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. 2021 yılında Aydın Valiliği İl Merkez Stajını tamamladıktan sonra Ordu ve Kayseri illerinde Mülkiye Teftiş Stajı, Yozgat-Sorgun ve Antalya-Korkuteli ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajlarını tamamladı.

2022 yılında Malatya İli Doğanyol ilçesinde Kaymakam Vekili olarak 1. yıl çalışmak suretiyle Vekalet Stajını tamamladı. 2023 yılında Yurt Dışı Staj kapsamında, Bakanlık Merkez Stajı (Dil Kursu), akabinde İngiltere’nin Londra şehrinde INTO CITY, University of London’da 6 ay süre ile yabancı dil eğitimi aldı.

6 Şubat 2023 tarihinde gerçekleşen Kahramanmaraş  Depremi akabinde Gaziantep / İslahiye ilçesinde 3 ay süre ile Koordinatör Kaymakam olarak deprem çalışmalarında görev aldı. Aynı yıl "2018 Küresel Göç Mutabakat Süreci, Hedefleri ve Beklenen Sonuçların İncelenmesi" başlığı altında Kaymakamlık Tezi çalışmasını tamamladı.

İçişleri Bakanlığının 18 Eylül 2023 tarihli onayıyla Yığılca Kaymakam Vekili olarak atanan Kaymakamımız Sayın Hüseyin DEMİRKOL, 2 Ekim 2023 tarihinde ilçemizdeki görevine başlamış, 26 Ocak 2024 tarihli, 2024/17 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile de Yığılca Kaymakamı olarak asaleten atanmış olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Hüseyin Demirkol Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum