Şehit polis memuru Cengiz Parlak, son yolculuğuna uğurlandı;

Şehit polis memuru Cengiz Parlak, son yolculuğuna uğurlandı

Sakarya’nın Hendek ilçesinde, TEM Otoyolu'nda koruma görevindeki 3 polis memurunun bulunduğu otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu şehit olan 13 yıllık polis Cengiz Parlak (36), memleketi Amasya'nın Merzifon ilçesinde toprağa verildi....


Merzifon ilçesinde düzenlenen cenaze törenine şehidin ailesi, Vali Yılmaz Doruk, Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Prof. Dr. İhsan Kaya, milletvekilleri Haluk İpek, Hasan Çilez ile Reşat Karagöz, Emniyet Genel Müdür Yardımcısı Caner Tayfur, Merzifon Kaymakamı Ali Güldoğan, Merzifon 5. Ana Jet Üs Komutanı Tuğg. Mete Kuş, protokol üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


TÜM ŞEHİTLER İÇİN DUA OKUNDU

Şehit Cengiz Parlak için ilk tören Merzifon İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde gerçekleştirildi. Şehidin özgeçmişinin okunduğu törende, Şehit Polis Memuru Cengiz Parlak ve tüm şehitler için dualar edildi. Daha sonra öğle namazına müteakiben Kara Mustafa Paşa Cami'inde kılınan cenaze namazının ardından, şehit Parlak'ın naaşı dualar eşliğinde Merzifon Polis Şehitliği'ne defnedildi. Defin töreninin sonunda şehidimizin ailesine, Vali Doruk tarafından Türk bayrağı takdim edildi.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum