Balıkçı esnafıyla sohbet etti;

Balıkçı esnafıyla sohbet etti

Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, ilçe ziyaretleri kapsamına son olarak Marmaraereğlisi'ni ziyaret etti. İlçedeki Balıkçı Barınağı’nı da ziyaret eden Vali Soytürk, esnafla sohbet edip, taleplerini dinledi....


Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, Marmaraereğlisi'ni ziyaret etti. Kaymakam Gökhan Gürbüzerol ve ilçe protokolü tarafından karşılanan Vali Soytürk, ardından Kaymakamlığa geçerek ilçede yapılan çalışmalar hakkında Kaymakam Gürbüzerol’dan bilgi aldı. Ziyaret sırasında Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavıcısı Ünal Bingül de yer aldı.


SAHİL GÜVENLİK GEMİSİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Soytürk, daha sonra TCSG-88 Komutanı SG Üsteğmen Halil Kapar’ı ziyaret etti. Ziyarette Üsteğmen Kapar ve Sahil Güvenlik TCSG 88 Komutanlığı personeli tarafından karşılanan Vali Soytürk ardından Sahil Güvenlik Gemisi'ne geçerek Üsteğmen Kapar’dan komutanlığın çalışmaları hakkında bilgi aldı. 


BARINAKTA İNCELEME

Vali Soytürk, son olarak Marmaraereğlisi ilçesinde bulunan Balıkçı Barınağı’nı ziyaret etti. Vali Soytürk’e ziyaretleri sırasında Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavıcısı Ünal Bingül ve Marmaraereğlisi Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol da eşlik etti. Balıkçı Barınağı’nı gezen ve inceleme yapan Vali Soytürk, esnafların hal ve hatrını sorarak bir sohbet etti, taleplerini dinledi. Vali Soytürk, esnafa bol ve bereketli kazançlar diledi.


Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum