"Şüpheye yer bırakmayacak önlemler alınacak";

"Şüpheye yer bırakmayacak önlemler alınacak"

Kütahya Valisi Musa Işın'ın başkanlığında İl Seçim Güvenliği Toplantısı yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Işın, "Seçimin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde önlemler alınacak" dedi....


Kütahya'da, 31 Mart Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzur ve güven içinde geçmesi amacıyla düzenlenen Vali Musa Işın'ın başkanlığında İl Seçim Güvenliği Toplantısı, gerçekleştirildi. Toplantıda, seçim günü, öncesi ve sonrasında alınacak tedbirler ele alındı.


“KÜTAHYA’YA YAKIŞIR BİR SÜREÇ OLACAKTIR”

Seçim sürecinin demokrasinin şöleni olduğunu belirten Vali Işın, "Demokrasi, halkın iradesinin tecellisidir. Devlet olarak, bu iradenin gölgesiz ve lekesiz bir şekilde tecelli etmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyor ve gerekli tüm önlemleri alıyoruz. Seçimin sorunsuz bir şekilde gerçekleşmesi için hiçbir şüpheye yer bırakmayacak şekilde önlemler alınacak. Amacımız, seçimin güven ve huzur ortamında, sorun olmaksızın gerçekleşmesini sağlamaktır. Gerekli tedbirleri alarak görevimizi yerine getireceğiz. Demokrasi kültürünü taşımak önemli bir merhaledir ve bu kültürü taşıyan Kütahya’ya yakışır bir süreç olacaktır" diye konuştu.


Toplantıya; vali yardımcıları, kaymakamlar, kolluk amirleri ve ilgili kurumların yetkilileri katıldı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum