Öğrencilerin heyecanına ortak oldular;

Öğrencilerin heyecanına ortak oldular

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının ikinci dönemi başladı, 15 günlük ara tatil sona erdi. Milyonlarca öğrenci de bugün yeniden ders başı yaptı. Okulun ilk günü okulları ziyaret eden valiler ve kaymakamlar da, öğrencilerin heyecanına ortak oldu....


Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı takvimine göre öğrenciler, 19 Ocak Cuma günü karnelerini aldı. 15 günlük tatilin ardından öğrenciler bugün ders başı yaptı. 2 haftalık dinlenmenin ardından öğrenciler, okullarına kavuştu. Birçok ilde de bayrak töreni düzenlendi. Valiler ve kaymakamlar da 2023-2024 eğitim-öğretim yılının ikinci döneminin ilk günü için okulları ziyaret edip, öğrencilerin heyecanına ortak oldu.


VALİ ŞILDAK: DAHA ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

Şanlıurfa Valisi 15 Temmuz Ortaokulu'nu ziyaret etti. Vali Şıldak, öğrencilerle sohbet ederek, "Eğitim öğretim döneminin ilk gününde 15 Temmuz Ortaokulu'nda öğrenci ve öğretmenlerimizle birlikteydik. İkinci dönemde hep birlikte daha çok çalışacağız" dedi.


VALİ KILIÇ: HAYIRLI OLSUN

Bolu Valisi Erkan Kılıç, Gazipaşa İlkokulu'nda öğrenci ve öğretmenlerle bir araya geldi. Öğrenci ve öğretmenlere başarılı bir dönem geçirmeleri temennisinde bulunan Vali Kılıç, "2023-2024 eğitim-öğretim yılı ikinci döneminin öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz başta olmak üzere tüm eğitim camiamıza hayırlı olsun" diye konuştu.


KAYMAKAM HEDEFLERİNİ DİNLEDİ

Manisa'nın Selendi Kaymakamı Halil İbrahim Okumuş, Selendi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek bayrak törenine katıldı. Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek eğitim öğretim yılının 2. döneminin başlamasından dolayı öğrencilerin sevincine ve heyecanına ortak olarak sağlıklı, mutlu ve başarılı bir dönem geçirmelerini temenni etti. Öğrencilerin meslek tercihleri hakkında hedeflerini dinleyen Kaymakam Okumuş, Okul Müdürü Sait Tokkaş’dan okulun fiziki ve eğitim durumu hakkında bilgiler aldı. Kaymakam Okumuş ’a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Ataşman da eşlik etti.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum