"Üreten kadınların yanındayız";

"Üreten kadınların yanındayız"

Van Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu ve eşi Gamze Karaloğlu, Aile Destek Merkezi'ni ziyaret ederek, kursiyerlerle bir araya geldi. Kaymakam Karaloğlu, "Üreten kadınlara, her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi....


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğüne bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları bünyesinde ilçede  faaliyet yürüten Aile Destek Merkezlerinde (ADEM) kullanılmak üzere  15 overlok makinesi, 10 elektronik dikiş makinesi, 15 piko makinesi, 21 düz dikiş makinesi ve 22 kazanlı ütü makinesi kursiyerlerin hizmetine sunuldu.


"FAALİYETLER HER GÜN ARTIYOR"

Kadınların meslek öğrenebilmelerine olanak sağlayan Alkanat Mahallesi 10 No’lu Aile Destek Merkezine ziyaret eden Kaymakam Murat Karaloğlu ve eşi Gamze Karaloğlu, üreten kadınları tebrik ederek, her türlü desteği vermeye devam edeceklerini ifade etti. Kaymakam Karaloğlu, "İlçemizde birçok kadın ve çocuğun bir araya gelerek sosyalleşmesine de katkı sağlayan ADEM’ler, geleneksel Türk mutfağı, iğne oyası, dikiş nakış, el sanatları, bilgisayar kursu, Kur’an-ı Kerim okuma/yazma, resim, müzik, teorik dersler gibi alanlarda yapılan yenilikler ile faaliyetlerini günden güne artırarak sürdürüyor" diye konuştu.


KURSİYERLER TEŞEKKÜR ETTİ

Eğitim alan kursiyerler ise her gün yeni bir bilgi öğrendiklerini belirterek, bu imkânı sağlayanlara ve emeği geçenlere teşekkür etti.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum