Semih Memiş;

Semih Memiş

Şalpazarı Kaymakamı...

1995 yılında Bayburt Merkeze bağlı Ortaçımağıl Köyü doğumlu olan Kaymakam Semih MEMİŞ ilköğretim ve lise tahsilini Bayburt’ta tamamladı. 2014-2019 yılları arasında Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünde tamamladı.

2019 yılında İçişleri Bakanlığının açmış olduğu Kaymakamlık sınavını kazanarak Bayburt Valiliği Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti. İl Merkez Stajı sonrası sırasıyla Diyarbakır/Ergani ve Mardin/Artuklu ilçelerinde Kaymakam Refikliği stajını , Mülkiye Müfettişi Refakatindeki Teftiş Stajlarını ise Tekirdağ ve Erzincan illerinde tamamladı.

Kastamonu ili Seydiler ve Şenpazar ilçelerinde yaklaşık bir yıl süreyle Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. Daha sonrasında İngiltere’nin Leicester kentinde bulunan Leicester Üniversitesinde dil eğitimi aldı.

İçişleri Bakanlığı’nın 18.09.2023 tarihli atama onayı ile Şalpazarı Kaymakamı olarak atanan Kaymakamımız Sayın Semih MEMİŞ 22.09.2023 tarihinde İlçemizdeki görevine başlamıştır.

Kaymakam Semih MEMİŞ evli olup, İngilizce bilmektedir.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Semih Memiş Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum