"Yanlış anlaşılmasın, korkmuyoruz";

"Yanlış anlaşılmasın, korkmuyoruz"

Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediyesi tarafından yapımı devam eden “Ihlara Cam Teras Projesi” çalışmalarını yerinde inceledi. Cam terasın korkuluklarını tutarak alanda inceleme yapan Vali Kumbuzoğlu, espri yaparak, "Korkuluklardan tutunuyoruz çünkü cam teras henüz bitmemiş. Yanlış anlaşılmasın, korkmuyoruz" dedi....


Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, hafta sonu birçok noktayı ziyaret etti, inceleme yaptı. Vali Kumbuzoğlu ilk olarak Sapmaz’ı ziyaret ederek köy camiinde yapılmakta olan tadilat çalışmalarını yerinde inceledi, Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hakan Kılınçkaya’dan bilgi aldı. 


VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Vali Kumbuzoğlu, Ulukışla köyünü de ziyaret ederek İl Özel İdaresi Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından yapılmakta olan kilitli parke taşı çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Kumbuzoğlu, vatandaşların istek ve ihtiyaçlarını sordu.


KAPLICA ALANINDA İNCELEME YAPTI

Vali Kumbuzoğlu, İÖİ tarafından beş yıldızlı otel ve jeotermal fizik tedavi ve rehabilitasyon merkezi olarak yap-işlet-devret modeliyle yaptırılan ve yüzde 40’ı bitmiş olan Ziga Kaplıcaları sahasında incelemelerde bulundu.


İŞÇİLERLE SOHBET ETTİ

Son olarak Ihlara Vadisi'ni de ziyaret eden Vali Kumbuzoğlu, Aksaray Belediyesi tarafından yapımı devam eden ve kentin turizmine önemli bir ivme kazandıracak olan “Ihlara Cam Teras Projesi” çalışmalarını yerinde inceledi ve işçilerle sohbet etti. Cam terasın korkuluklarını tutarak alanda inceleme yapan Vali Kumbuzoğlu, "Korkuluklardan tutunuyoruz çünkü cam teras henüz bitmemiş. Yanlış anlaşılmasın, korkmuyoruz" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum