“Bizler vatandaşlarımız için varız”;

“Bizler vatandaşlarımız için varız”

Manisa Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, şehit aileleri, gaziler ve asırlık çınarları ziyaret ederek gönüllerini aldı....

Resim

103 YAŞINDAKİ AHMET AMCAYA ZİYARET

Turgutlu Kaymakamı Selami Kapankaya, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Sercan Karaçalı, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Halil Özman ve personeli, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit, Dul ve Yetimleri Derneği Turgutlu İrtibat Büro Sorumlusu Ahmet İlter ile Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Kültür ve Yardımlaşma Vakfı Turgutlu Temsilcisi Hüsamettin Sağlık, Derbent Mahalle Muhtarı Ruhi Başkurt ile birlikte şehit ve gazi aileler ile 103 yaşındaki Ahmet Çakal’ı evinde ziyaret etti.

Kaymakam Kapankaya ilk olarak Şehit Ali Karakuzu’nun kıymetli ailesiyle, daha sonra Gazi Fevzi Ağral ve değerli ailesiyle bir araya geldi.

Resim

NE YAPSAK AZDIR

Ziyaretler esnasında şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleriyle bir süre sohbet ederek yakından ilgilenen Kaymakam Kapankaya, burada yaptığı konuşmada, “Vatan, bayrak ve millet sevgisi uğruna bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak mücadele eden yiğitlerimiz ve onların kıymetli aileleri için ne yapsak azdır. Sizler bize şehit ve gazilerimizin emanetisiniz. Şehit ve gazilerimizin ortaya koydukları azim ve kararlılık sayesinde tarih sahnesinde millet olarak varlığımızı sürdürüyor ve bu vatan toprakları üzerinde onlardan aldığımız güçle huzurlu bir şekilde yaşıyoruz. Bu vesileyle, aziz vatanımızın bekası için canlarını hiçe sayan tüm şehitlerimize rahmet, gazilerimize ise sağlık diliyorum” dedi.

Şehit ve gazi aileleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek, Kaymakam Kapankaya ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür etti.

Resim

GÖNÜLLERİNİ HOŞ TUTMAK VEFA BORCUMUZ

Daha sonra Kaymakam Kapankaya ve beraberindeki heyet, Derbent mahallesinde ikamet eden 103 yaşındaki Ahmet Çakal amcayı ziyaret etti. Ahmet amca bir süre sohbet eden Kapankaya, “Devletimiz her zaman şefkat elini vatandaşına uzatmıştır ve uzatmaya devem etmektedir. Yaşlı çınarlarımızın her zaman yanındayız, yaşlılarımızı ve büyüklerimizi her zaman saygı ile anıyoruz. Onların gönlünü hoş tutmak bir vefa borcumuzdur. Bizler vatandaşlarımız için varız, onların sıkıntılarını çözmeye ve yanlarında olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, , , , , , , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum