Soma'da şehit aileleri ve gaziler için örnek kampanya;

Soma'da şehit aileleri ve gaziler için örnek kampanya

Manisa'nın Soma ilçesinde gazi ve şehit yakınları için Minnet İndirimi kampanyası başlatıldı. Yüzde 10 indirim uygulanacağını belirten Kaymakam Fatih Akkaya, "Bu kampanya maddiyatla alakalı değil maneviyat ve vatanseverlik sevgimizi arttırmak için hayata geçirdiğimiz bir projedir" dedi....


Soma Kaymakamlığı ile Soma Ticaret ve Sanayi Odası arasında şehit yakınları, gaziler ve gazi yakınlarının ticari ve esnaf işletmelerinin sağlayacağı mal ve hizmet alımlarından indirimli olarak faydalanmalarına için iş birliği protokolü imzalandı. 

"TOPLUMSAL BİLİNCİ ARTTIRMAYA ÇALIŞIYORUZ"

Protokolü imzalayan Kaymakam Fatih Akkaya, "Biz Soma’da hizmet veren bütün dükkânlarımızı ve alışveriş merkezlerimizi bu projelerimize ortak ederek, toplumsal bilinci arttırmaya çalışıyoruz. ‘Vatan Size Minnettardır’ biz minnetimizi böyle göstermeye çalışacağız.  Sadece özel günlerde değil diğer günlerde de bunu hissettirmemiz lazım. Bütün anlaşmalı iş yerlerimizle gazilerimiz ve şehit ailelerimize özel en yüzde 10 indirim uygulanacak. Bu kampanya maddiyatla alakalı değil maneviyat ve vatanseverlik sevgimizi arttırmak için hayata geçirdiğimiz bir projedir" diye konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum