"Mücadelemizi en üst seviyede sürdüreceğiz";

"Mücadelemizi en üst seviyede sürdüreceğiz"

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, "Afet Sonrası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Alanında Mülki İdare Amirleri Çalıştayı'na katıldı. Aktaş, "İçişleri Bakanlığı olarak Kadına Yönelik Şiddetin Engellenmesi konusu, en önemli çalışma alanlarımızın içindedir. Bu konudaki mücadelemizi en üst seviyede sürdüreceğiz" dedi....


İller İdaresi Genel Müdürlüğü ve Birleşmiş Milletler Kadın Birimi tarafından “Afet Sonrası Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Alanında Mülki İdare Amirleri Çalıştayı düzenlendi. Çalıştaya İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş da katıldı.


"BİRÇOK PROJE HAYATA GEÇİRDİK"

Çalıştayda açıklama yapan Bakan Yardımcısı Mehmet Aktaş, "İçişleri Bakanlığı olarak Kadına Yönelik Şiddetin Engellenmesi konusu, en önemli çalışma alanlarımızın içindedir. Mülki idare amirlerimiz ile birlikte birçok projeyi ve yenilikleri hayata geçirdik. Kadına yönelik şiddete karşı etkin bir mücadele; başta kamu kurum ve kuruluşlarımız olmak üzere, sivil toplum kuruluşlarımız ile birlikle hareket ederek başarıya ulaşacağını biliyoruz. Bu konudaki mücadelemizi en üst seviyede sürdüreceğiz" şeklinde konuştu.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum