"Top atılmadan önce yerinizi alın yeter";

"Top atılmadan önce yerinizi alın yeter"

Erzincan Valisi Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, 11 ayın sultanı ramazanın gelmesiyle öğrenciler için çok anlamlı bir projenin başlatıldığını duyurdu. Vali Aydoğdu, "Üniversite okuyan tüm kardeşlerimiz, ramazan ayı boyunca iftarlarını bizimle yapacaklar. Siz notları yükseltmeye bakın. Top atılmadan önce yerinizi alın yeter" dedi....


Erzincan Valiliği, 11 ayın sultanı ramazanın gelmesiyle örnek bir proje hayata geçirdi. Erzincan Valiliği, ailelerinden uzakta ramazan ayını geçirecek öğrenciler için Gurbetteki Ailem projesini başlattı. Projeyle ilgili sosyal medya hesabından açıklama yapan Vali Doç. Dr. Hamza Aydoğdu, isteyen herkesin projeye destek olabileceğini belirtti.


"KİMSE ERZİNCAN'DA GURBETTE DEĞİLDİR"

Vali Aydoğdu, "Üniversite okuyan ve öğrenci evlerinde kalanlar ile KYK’da misafir öğrenci statüsünde olan tüm kardeşlerimiz, ramazan ayı boyunca iftarlarını bizimle yapacaklar. Bunun için, Rota Erzincan portalı üzerinden giriş yapmaları yeterli... Sevgili gençler, hiç kimse Erzincan’da gurbette değildir. Biz büyük bir aileyiz. Siz notları yükseltmeye bakın. Hangi pilava hangi salata gider, hangi yemeği hangi tatlı tamamlar… Bunlara kafa yormayın. Top atılmadan önce yerinizi alın yeter. Sevgi, kardeşlik ve muhabbetin iklimini kalplere taşıyan on bir ayın sultanı ramazan ayında Erzincan’da öğrenim gören üniversiteli öğrencilerimize aile olmak ister misiniz?  Erzincan Valiliği himayelerinde yapılan Rota Erzincan uygulamasında bulunan Gurbetteki Ailem projesine siz de katılarak öğrencilerimize aile sıcaklığı ve muhabbetinde iftar sofranızda yer açabilirsiniz. Ramazan ayının feyzi, bereketi ve rahmeti üzerimize olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, , ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum