100 genci, kadim şehir Mardin'e uğurladı;

100 genci, kadim şehir Mardin'e uğurladı

Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, Gezelim, Görelim, Öğrenelim projesi kapsamında 100 genci Mardin'e uğurladı. Vali Usta, "Yolculuğunuz boyunca birbirinize destek olun, farklılıkları keşfedin ve bu benzersiz deneyimi dolu dolu yaşayın. İyi geziler" dedi....


Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gezelim, Görelim, Öğrenelim projesi kapsamında 100 genç, Mardin'e uğurlandı. Öğrencileri uğurlayan Bingöl Valisi Ahmet Hamdi Usta, proje sayesinde öğrencilerin kadim şehir Mardin'i ve kültürünü göreceğini ifade etti.


"UNUTULMAZ BİR GEZİ OLSUN"

 Vali Usta, "Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Gezelim, Görelim, Öğrenelim projesi kapsamında 100 gencimizi başlarında sorumlu öğretmenleri ve müdürlüğümüz görevlileri eşliğinde,  binlerce yıldır farklı kültür, din ve medeniyeti kardeşçe bağrına basan Kadim Şehir 'Mardin'i görmeleri için bu sabah geziye çıkmadan önce yolcu etmek istedim. Sevgili gençler; Mardin'e gerçekleştireceğiniz bu unutulmaz gezi için hepinize keyifli bir yolculuk diliyorum. Binlerce yıllık tarih ve kültürle yoğrulmuş bu kadim şehri keşfederken, yeni arkadaşlıklar kurup öğrenme deneyiminizi en iyi şekilde değerlendirmenizi temenni ediyorum. Yolculuğunuz boyunca birbirinize destek olun, farklılıkları keşfedin ve bu benzersiz deneyimi dolu dolu yaşayın. İyi geziler" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum