Bayram Köse;

Bayram Köse

Mecitözü Kaymakamı...

Muş’ta doğdu. İlk ve Orta eğitimini Muş ve İstanbul’da tamamladı. Uşak Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden 2012 yılında mezun oldu.

2014-2020 yılları arasında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulunda Vergi Müfettişi olarak görev yaptı. Muş Kaymakam Adayı olarak 2020 yılında Mülki İdare Amirliği mesleğine intisap etti.

Vilayet stajını Muş Valiliğinde, Teftiş stajını Isparta ve Kastamonu illerinde, Kaymakam Refikliği stajını Çankırı-Ilgaz ve Bitlis-Tatvan ilçelerinde tamamladı. Konya-Derbent ve Bartın-Kurucaşile ilçelerinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı.

Yurtdışı Staj Programı kapsamında 8 ay süreyle Katar’ın Doha şehrinde bulundu. 6 Şubat Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan depremleri sonrası Kahramanmaraş’ta Koordinatör Kaymakam olarak görev yaptı.

Mecitözü Kaymakamlığına 18.09.2023 tarihinde atanan Bayram KÖSE ilçemizdeki vazifesine ek olarak Valilik Makamı'nın 02.10.2023 tarih ve 50532 sayılı onayları ile 03.10.2023 tarihinden itibaren Vali Yardımcısı Vekili olarak görevlendirilmiştir.

Kaymakamımız evli ve bir çocuk babasıdır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Bayram Köse Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum