Nusaybin'de terörün izleri tek tek yok edildi;

Nusaybin'de terörün izleri tek tek yok edildi

Mardin Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, geçmiş yıllarda terör örgütünün, çukur ve barikatlarla büyük zarar verdiği Nusaybin'in artık bambaşka bir yer olduğunu belirterek, "İlçemizin prestij projelerinden Mardin Yolu Caddesi'nin 2016 ile 2023 yılları arasındaki müthiş değişimi" diyerek video paylaştı....


Nusaybin ilçesinde geçmiş yıllarda PKK'lı teröristler tarafından yapılan hendekler, kurulan barikatlar tek tek kaldırıldı. Adeta köstebek yuvasına dönen yollar ise yeniden yapıldı. Ekiplerin hummalı çalışmalarının ardından Nusaybin yolları yeni kimliğine büründü. İlçenin her noktasında prestij projelerin olduğunu belirten Nusaybin Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ercan Kayabaşı, birçok alanda çalışmaların devam ettiğini ifade etti.


"ÖRNEK GÖSTERİLECEK BİR İLÇE OLDUK"

Kaymakam Kayabaşı, "Terör örgütünün çukur ve barikat döneminde yakıp yıkmaya çalıştığı ve büyük zarar verdiği Nusaybinimizi, devletimiz ve milletimiz el birliğiyle tekrar kalkındırdık. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın himayelerinde  hamdolsun bugün ülkemizde örnek gösterilecek, bölge mimarisine uygun eserlerin yanı sıra alt ve üst yapıları, spor ve eğitim tesisleriyle hızla gelişen bir ilçe konumuna geldik. İlçemizin prestij projelerinden Mardin Yolu Caddesi'nin 2016 ile 2023 yılları arasındaki müthiş değişimi.. Her şey daha güzel bir Nusaybin için" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum