Metehan Toy;

Metehan Toy

Denizli Bozkurt Kaymakamı...

İlk, orta ve lise öğrenimlerini yurdun çeşitli il ve ilçelerinde tamamladı. Lisans eğitimini Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İngilizce Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında bitirdi. Yüksek lisans eğitimini ise Selçuk Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Hukuku ana bilim dalında tamamladı.

Mezuniyetin ardından girmiş olduğu KPSS ve kurum sınavlarında başarı göstererek T.C. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunda Uzman Yardımcısı olarak bir yıl süreyle görev yaptı. Bu görevin ardından 2019 yılında T.C. İçişleri Bakanlığı'nın açmış olduğu kaymakamlık sınavında başarı göstererek kaymakam adaylığı görevine başladı.

İl merkez stajını Çanakkale Valiliği'nde, mülkiye müfettişi refakatinde teftiş stajlarını Balıkesir’in Karesi ve Manyas, Sivas’ın Gemerek, Doğanşar, Koyulhisar ve Suşehri ilçelerinde, kaymakam refikliği stajlarını ise Tokat‘ın Niksar ve Ankara’nın Elmadağ ilçelerinde tamamladı. Daha sonra, bir yıl süre ile Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde kaymakamlık yaptı.

Bakanlık tarafından Ankara’da merkez dil eğitimi kapsamında İngilizce eğitimi aldıktan sonra Birleşik Krallık'ın Sheffield şehrinde bulunan Sheffield Üniversitesinde iki dönem boyunca İngilizce eğitimi gördü. Yurda dönüşünün ardından ise Bakanlık tarafından OHAL deprem bölgesi olan Kahramanmaraş’ta görevlendirildi. Dulkadiroğlu ilçesi çadır kentler, Türkoğlu ilçesi konteyner kentler koordinatör kaymakamı olarak çalıştı. Kaymakamımız evli olup iyi düzeyde İngilizce bilmektedir.

İçişleri Bakanlığının 18/09/2023 tarihli Onayı ile Bozkurt Kaymakamı olarak atanan Sayın Metehan TOY 22.09.2023 tarihi itibariyle ilçemiz Kaymakamlığındaki görevine başlamıştır.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
Metehan Toy Haberleri

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum