Muş'ta sahnelenen operet büyük beğeni topladı;

Muş'ta sahnelenen operet büyük beğeni topladı

Muş'ta sahnelenen "Arşın Mal Alan Opereti" büyük beğeni topladı. Operetiyi izleyen Vali Avni Çakır, "Harika bir geceydi. Bundan sonra da bu gibi etkinliklerle şehrimize renk katmaya devam edeceğiz" dedi....


Muş'ta Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğü'nün repertuvarında yer alan Üzeyir Hacıbeyli'nin ünlü eseri "Arşın Mal Alan Opereti" sahnelendi. Azerbaycanlı besteci Üzeyir Hacıbeyli'nin eseri, seyircileri mest etti.


Operetiyi, Muş Valisi Avni Çakır, Muş Belediye Başkanı Feyat Asya,  Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürü Tan Sağtürk, Muş Cumhuriyet Başsavcısı Hüseyin Kantar,  Vali yardımcıları Tahir Yılmaz, Cihat Abukan, Mustafa Batuhan Alpboğa, Muş Alparslan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Alican, öğrenciler ve vatandaşlar izledi.


"SALON MUHTEŞEMDİ"

Vali Çakır, "Muş'un kültür ve sanat anlamında ne kadar hassas olduğunu bu gece gördük. Daha önceki tiyatro ve müzik gösterilerinde olduğu gibi salon muhteşemdi. Sanatçılarımızla biraz sohbet ettik. Onlar da Muş halkının bu anlamdaki ilgisinden çok aşırı memnun olduklarını söylüyorlar. Harika bir geceydi. Bundan sonra da bu gibi etkinliklerle şehrimize renk katmaya, tüm kurumlarımızla işbirliği içerisinde devam edeceğiz. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.


Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum