Sinoplu çocuklar, TÜBİTAK’ın dergilerine abone oldular;

Sinoplu çocuklar, TÜBİTAK’ın dergilerine abone oldular

Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan, merak eden ve merakının peşinden çocukları TÜBİTAK’ın dergileriyle buluşturduklarını belirterek, "684 çocuk ve gencimizin Meraklı Minik, Bilim Çocuk, Bilim ve Teknik dergilerine, bir yıllık aboneliklerini gerçekleştirdik" dedi....


Sinop Valiliği, kentte yaşayan çocukları, TÜBİTAK’ın dergileriyle buluşturuyor. Meraklı çocuklara yeni ufuklar açmayı hedefleyen Sinop Valiliği, 684 çocuk ve genci TÜBİTAK’ın dergilerine abone yaptı.


"HER YIL ABONELİK YENİLENECEK"

Konuyla ilgili açıklama yapan Vali Dr. Mustafa Özarslan, "Merak eden, merakının peşinden giden, okuyan, soran sorgulayan, araştıran, çözüm geliştiren  nesiller yetiştirmek için güzide kurumumuz TÜBİTAK ile birlikte  çalışmaya devam edeceğiz. 684 çocuğumuzu ve gencimizi TÜBİTAK’ın dergileri ile buluşturuyoruz. 3-18 yaş arası 684 çocuk ve gencimizin Meraklı Minik, Bilim Çocuk, Bilim ve Teknik dergilerine, bir yıllık aboneliklerini gerçekleştirdik. Her yıl aboneliklerini yenileyip, dergilerimizi evlerine  ulaştıracağız" ifadelerini kullandı.

Kaynak:

Etiketler :
, ,
İlgili Yöneticiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
0 Yorum